Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua a Burjassot sota el rerafons del tancament de RTVV

Acaba al poble d'Estellés i està dedicat a Miquel Martí i Pol.

10/12/2013 Llengua
Correllengua a Burjassot Correllengua a Burjassot

Dijous, Ca Bassot a Burjassot aplegarà la celebració del Correllengua 2013. Els organitzadors, remarquen que "enguany amb més motius", ja que durant aquest darrer any "hem sofert greus atacs a la nostra llengua (denúncies per parlar en valencià...), tanquen serveis públics en la nostra llengua com RTVV, cada cop sofrim més atacs per part de l'extrema dreta (pintades, amenaces, etc)"

Actes del Correllengua

A les 17:30 els xiquets i les xiquetes penjaran els dibuixos al Bassot i farem una xocolatà.

-A les 18:30 es farà la presentació del llibre "Estellés Euskaraz" a càrrec de Paco Inclán (poesies d'Estellés traduïdes al Euskara).

-A les 19:30actes diversos al Bassot (Cercavila, ...)
-A les 21h sopar popular al Bassot: picadeta + beguda + entrepà = 5 euros (fer les reserves enviant un correu a cabassot@gmail.com abans de l'11 de desembre)

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid