Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
El boicot impossible a la multinacional Grifols

Grups espanyolistes han iniciat a les xarxes socials  una campanya de boicot a l’empresa catalana Grifols després que el president de la multinacional hagi donat suport al procés sobiranista

04/04/2014 Política

“Tiri endavant. No s'arronsi” va dir ahir a Artur Mas l'empresari Víctor Grígols (president de la multinacional catalana Grifols) durant la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de la companyia a Parets del Vallès. “Quan una organització té un objectiu clar per assolir no s'ha espantar de les critiques que qüestionen la seva estratègia o raó de ser", ha assegurat Grifols recordant la trajectòria de la seva empresa, i tot seguit ha llançat aquest missatge dirigint-se a Mas: "Amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny. Sé que ho està passant malament. Té determinació. Tiri endavant. No s'arronsi".

Ràpidament a les xarxes socials han començat a sortir iniciatives de grups espanyolistes demanant el boicot a l’empresa Grifols. Un boicot que és impossible ja que el mercat espanyol no pot boicotejar la multinacional catalana que exporta arreu del món. Per posar només un exemple recent, la setmana passada Grifols va  signar un contracte al Japó per valor de 274 milions d'euros. En concret, la Creu Roja nipona utilitzarà la tècnica Procleix per a l'anàlisi de sang de Grifols, basat en l'àcid nucleic per al cribratge dels bancs  de sang del país per tal de detectar malalties víriques com el VIH i l'hepatitis abans del seu ús per finalitats mèdiques. El valor del contracte és d'aproximadament 274 milions d'euros en productes i serveis. Després de l'adquisició per part de Grifols de la unitat d'anàlisi de transfusió de sang de Novartis, el contracte s'ha formalitzat a través de Novartis Pharma KK, designada per aquest cap com a distribuïdor de Grifols al Japó.

El laboratori de la multinacional catalana Grifols, amb seu a Barcelona, que produeix plasma i hemoderivats sanguinis, forma part de la llista que el Departament d'Estat dels Estats Units redacta cada any seleccionant les infraestructures civils i recursos naturals del món que considera estratègicament més rellevants, segons els cables de l'Administració nord-americana filtrats a Wikileaks.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid