Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
David Fernàndez és el líder polític més ben valorat

David Fernàndez, portaveu de la CUP al Parlament, obté una nota de 5,47 sobre 10 a l'últim estudi del baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO)

30/04/2014 Política

El líder polític més ben valorat és David Fernàndez, portaveu de la CUP al Parlament. Obté una nota de 5,47 sobre 10 a l'últim estudi del baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) que ha presentat aquest matí el seu director, Jordi Argelaguet. Per darrere hi ha Oriol Junqueras (5,45), president d'ERC i  Josep Maria Terricabras (5,29), candidat d'ERC a les eleccions europees.

En l'apartat dels suspesos hi trobem de Joan Herrera (4,94), coordinador nacional d'ICV, el president de la Generalitat, Artur Mas (4,75), Joan Coscubiela, diputat d'ICV al Congrés dels Diputats, (4,72) i el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida (4,25). Els pitjors valorats són Pere Navarro del PSC  (3,22), Albert Rivera de Ciudadanos, (2,91) i Alícia Sánchez-Camacho del PP (1,69).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid