Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA-PAÏSOS CATALANS
David Fernàndez a Telesur

La cadena de televisió veneçolana Telesur ha gravat un vídeo protagonitzat per David Fernàndez titulat “David, Diputado independentista catalán”

05/03/2014 Internacional
Telesur és un canal de televisió per satèl·lit que emet des de Caracas (Veneçuela) Telesur és un canal de televisió per satèl·lit que emet des de Caracas (Veneçuela)
Al vídeo de Telesur (titulat “David, Diputado independentista catalán”) el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya explica entre d’altres coses que el poble català ha sofert “dictadures, guerres i exilis i que malgrat tot hem sobreviscut a cada agressió a les seves llibertats”. El vídeo acaba amb la frase “lliures, internacionalistes i independentistes”.

Telesur és un canal de televisió per satèl·lit que emet des de Caracas (Veneçuela) i amb cobertura a tota l'Amèrica del Sud, l'Amèrica Central, el Carib, l'Amèrica del Nord, l'Europa occidental i el nord d'Àfrica. Telesur està finançada, principalment, pel govern de Veneçuela, així com pels governs de l'Argentina, Cuba, Equador, Nicaragua i Uruguai; i compta també amb el beneplàcit d'altres governs de llatinoamèrica.El seu principal objectiu és ser un mitjà per a la integració de l'Amèrica llatinoamericana i caribenya, d'acord amb els ideals del llibertador Simón Bolívar i contrarestar el potencial mediàtic de les grans cadenes privades nord-americanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid