Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TWITTER
Un tuit provoca una resposta irònica de David Fernàndez

Un tuit de Xavier Tomàs sobre el desallotjament del CSO La Carboneria va provocar una resposta irònica de David Fernàndez

20/02/2014 Comunicació
Ahir a la tarda un tuit de Xavier Tomàs (director de comunicació digital de l'alcalde de Barcelona i cap de premsa de les JNC) va provocar una resposta irònica a les xarxes socials. El tuit de Tomàs  deia “Els Mossos desallotgen un edifici okupat on s’hi feien tota mena d’activitats delictives, incíviques i a sobre, s’hi lucraven il·legalment”.  Com que el tuit no especificava de quin edifici es tractava el diputat de la CUP David Fernàndez va preguntar irònicament si l’edifici que els mossos havien desallotjat era el Palau de la Música.

En realitat Xavier Tomàs es referia al desallotjament del CSO La Carboneria, operació policial que va provocar la mobilització de gairebé dues mil de persones que es van manifestar ahir pel centre de Barcelona en contra de la repressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid