Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORRUPCIÓ
David Fernàndez presenta la jornada “Fem fora la màfia”

Avui el diputat de la CUP ha presentat la jornada "Fem fora la màfia" que tindrà lloc al  Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca (c/ Comte Jofre 30) el proper dissabte dia 5 d’abril

03/04/2014 Política
El diputat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, ha presentat aquest matí davant l'Ajuntament de Sabadell la jornada que organitzarà la formació independentista aquest dissabte al casal Can Capablanca  de la capital vallesana. La jornada titulada "Fem fora la màfia, jornades contra la corrupció" comptarà amb la participació de persones de diferents àmbits que desgranaran les xarxes de corrupció i la impunitat existents en el nostre país i en l'actualitat.

Aquesta jornada oberta té com a objectiu, segons els organitzadors, "abordar i aprofundir en tres realitats comunes i interrelacionades: l’actual debat al voltant del debat parlamentari sobre la futura llei de transparència, la cartografia acurada del trinomi silenci-corrupció-impunitat i les alternatives existents, fonamentades en l’ètica i l’acció col·lectiva, per a un present i un futur radicalment diferents."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid