Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Actes de la Plataforma pel Dret a Decidir pel 25 d'Abril
25/04/2014 Drets i Llibertats

El proper divendres, 25 d'Abril, commemorant la data històrica de la desfeta d'Almansa des de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDaD) del País Valencià s'ha organitzat un acte conjunt amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), es realitzarà a partir de les 19 h. al Centre de Cultura Contemporània Octubre (C/.Sant Ferran, 12) de València.

L'acte sota el títol "Volem Decidir. Tenim Dret!" tindrà les intervencions d'Ignasi Termes, per l'ANC i Anna Peña, per la PDaD, d'altra banda, la presentació de l'acte conjunt entre l'ANC i la PDaD anirà a càrrec de Maria Isona, també per la PDaD.

En el mateix marc dels actes al voltant del 25 d'Abril tindrà lloc dissabte, 26 d'Abril dins del marc d'actes que està realitzant la Plataforma pel Dret a Decidir (PDaD) del País Valencià tindrà lloc una xerrada sota el títol "Els joves volem Decidir" a les 12h. a la Societat Coral "el Micalet" (C/.Guillem de Castro, 73) de València.

A l’acte participarà Roger Sallas de l’ANJI (sectorial juvenil de l’ANC) i Anna Ardid de Joves pel Dret a Decidir (JoDAD).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid