Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Manifest "Sant Quirze pel dret a decidir"

El pròxim diumenge es presentarà dins del marc de la Fira d’Entitats de Sant Quirze el manifest “Sant Quirze pel dret a decidir” al que s'han adherit una llarga llista de les associacions, entitats i partits.  La presentació serà el 27 d’abril a les 12:30 a l’escenari central del Parc de les Morisques.

17/04/2014 Política

La iniciativa també s’ha fet a ciutats veïnes com Sabadell i Terrassa i pretén explicitar la voluntat de la societat civil organitzada d’arreu del país a favor que els catalans puguin  decidir el seu futur. Més de 40 entitats, associacions i partits s’han afegit fins ara al manifest. La possibilitat de les entitats d’adherir-se seguirà oberta a través del correu premsasq@gmail.com.

De la mateixa manera que han fet altres municipis, a Sant Quirze també s'ha volgut comptar amb una representació d’exalcaldes que tinguin un paper significant. Així hi seran en un lloc destacat els exalcaldes Toni Tuà (ICV-EUiA), Manel Sabés (PSC), Sebastià Ruiz (CiU) i Elisabeth Oliveras (ERC) donant suport al manifest. Pels impulsors de manifest el fet que els ex-alcaldes representin 4 opcions polítiques diferents demostra que el dret a decidir és majoritari i transversal. L’acte de presentació del manifest a la ciutadania estarà conduit per la periodista Marta Casagolda i inclourà una fotografia de representants de totes les entitats signants del manifest. La presentació es farà el diumenge 27 d’abril a les 12:30 a l’escenari central del Parc de les Morisques.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid