Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
Mobilització a la Vila de Gràcia en suport als "Bastoners Solidaris"

Podrien ser condemnats a una pena de fins a dos anys de presó, 8 anys d’inhabilitació i 3000 euros de responsabilitat civil.

23/03/2014 Drets i Llibertats
Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris | Autor: Publicada al Facebook del grup de suport

Aquest dissabte, més de 300 persones es van manifestar pels carrers de la ‪‎viladegracia‬ en suport als veïns graciencs acusats d'un pressumpte delcite d'enaltiment al terrorisme, segons informa el grup de suport.

Els dos membres de la Colla Bastonera Cop a Cop, Ferran Blasi i en Gregori Saavedra, seran jutjats aquest proper dijous a l'Audiència Nacional a Madrid per haver-se solidaritzat amb les preses polítiques catalanes, Marina Bernadó i Lola López, empresonades a l'estat francés, a milers de quilòmetres de les seves families.

La marxa va tenir un caràcter de protesta, reivindicativa i combativa, on es van cridar consignes en solidaritat amb els Solidaris, amb les preses polítiques i contra la repressió de l'estat. La mobilització va transcórrer amb tota normalitat on va finalitzar a la plaça de la vila amb una llegida de manifestos i d'agraïment dels encausats i de l'assemblea de suport.

D'ençà el passat mes de novembre que va començar la campanya de suport, s'han realitzat nombrosos actes arreu del país d'on han assolit nombroses mostres de solidaritat.

Valora
Vídeos
Solidaritat amb els Solidaris
Ascensa Furore (Turo&Bittah) - La flama de la solidaritat [Prod.
Dos membres de una colla bastonera imputats per l'AN
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid