Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Acte central i concert a Gràcia en solidaritat amb els bastoners solidàris

Amb la participació de David Fernàndez, diputat de la CUP-AE al Parlament; Pep Musté, encausat i represaliat del 92 "Operació Garzón“; Gabriela Serra, Pau i Democràcia i Benet Salellas, advocat

03/02/2014 Drets i Llibertats
Acte solidari amb el bastoners de Gràcia Acte solidari amb el bastoners de Gràcia

El proper divendres a les 18.30 hores a l’Ateneu Popular Independentista la Torna de la Vila de Gràcia, tindrà lloc l’Acte Central de la Campanya de solidaritat amb els bastoners solidàris, imputats d’un delicte d’enaltiment al terrorisme per l’Audiència Nacional espanyola.

L'acte comptarà amb la participació de David Fernàndez, diputat de la CUP-AE al Parlament; Pep Musté, encausat i represaliat del 92 "Operació Garzón“; Gabriela Serra, Pau i Democràcia i Benet Salellas, advocat.

Tot seguit, hi haurà un concert solidari al Casal de Joves la Fontana amb els grups Poca Broma, col·laboració especial de Pirat’s Sound Sistema i Rumb al Bar.

Els bastoners solidaris estan acusats de dur les fotos de les presoneres polítiques catalanes en una actuació realitzada el passat 11 de Setembre de 2012. Seràn jutjats el proper 27 de març a Madrid i  la fiscalia els hi demana 2 anys de presó, 8 anys d’inhabilitació i 3000 euros de responsabilitat civil.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid