solidaritat
Mobilització a la Vila de Grącia en suport als "Bastoners Solidaris"

Podrien ser condemnats a una pena de fins a dos anys de presó, 8 anys d’inhabilitació i 3000 euros de responsabilitat civil.

23/03/2014 Drets i Llibertats
Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris | Autor: Publicada al Facebook del grup de suport
Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris Manifestació a Gràcia en suport amb els Bastoners Solidaris | Autor: Publicada al Facebook del Grup de suport

Aquest dissabte, més de 300 persones es van manifestar pels carrers de la ‪‎viladegracia‬ en suport als veïns graciencs acusats d'un pressumpte delcite d'enaltiment al terrorisme, segons informa el grup de suport.

Els dos membres de la Colla Bastonera Cop a Cop, Ferran Blasi i en Gregori Saavedra, seran jutjats aquest proper dijous a l'Audiència Nacional a Madrid per haver-se solidaritzat amb les preses polítiques catalanes, Marina Bernadó i Lola López, empresonades a l'estat francés, a milers de quilòmetres de les seves families.

La marxa va tenir un caràcter de protesta, reivindicativa i combativa, on es van cridar consignes en solidaritat amb els Solidaris, amb les preses polítiques i contra la repressió de l'estat. La mobilització va transcórrer amb tota normalitat on va finalitzar a la plaça de la vila amb una llegida de manifestos i d'agraïment dels encausats i de l'assemblea de suport.

D'ençà el passat mes de novembre que va començar la campanya de suport, s'han realitzat nombrosos actes arreu del país d'on han assolit nombroses mostres de solidaritat.