Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC explica el procés sobiranista al Camp Nou coindint amb el Barça-Manchester City

L'ANC continua la campanya d’internacionalització del procés sobiranista entre els estrangers que visiten Catalunya

12/03/2014 Política

Aquest dimecres, l’ANC serà present als voltants del Camp Nou per explicar el procés pacífic i democràtic favorable a la independència entre tots els turistes i seguidors estrangers que s’acostin a l’estadi per veure el partit de Champions League entre el FC Barcelona i el Manchester City.

Com ja es va fer amb motiu del Mobile World Congress (MWC), les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran milers de fulletons en anglès durant les hores prèvies al partit des dels principals accessos al Camp Nou.

Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya “De Catalunya al món”, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014. “Today over 80% of Catalans want to be able to vote on self-determination, making use of their democratic and civil rights. On 11th September 2012, the Catalan national day, 1.5 million people demonstrated behind the demand for independence. A year later, and with the same demand, more than 1,6 million people formed a 400-kilometre human chain stretching across the country from north to south, the so-called Catalan Way” s’explica en el díptic.

Als fulletons, també s’hi explica que per Catalunya el Barça és “més que un club”, així com la vinculació que existeix entre el FC Barcelona i el catalanisme polític. A més a més, al díptic també s’hi detalla el motiu pel qual els seguidors del Barça s’alcen amb crits d’”independència” al minut 17:14 de cada partit.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid