Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Sant Celoni a favor de la recollida de residus Porta a Porta

Després que al Ple del dia 6 de febrer el govern municipal de Sant Celoni (PSC-PSOE) girés l'esquena al sistema de recollida de residus Porta a Porta (PaP)  la CUP Sant Celoni es reafirma en el seu suport  al sistema descartat

12/02/2014 Política
Cup sant celoni Cup sant celoni

Al Ple de l’Ajuntament de Sant Celoni del passat dia 6 de febrer  es debatia la nova licitació del servei de neteja viària (a partir del minut 40 d’aquest enllaç). Un servei que fins ara havia estat licitat conjuntament amb el de recollida de residus però que a partir d’ara se separarà.

L’equip de govern (PSC-PSOE) es decanta per l’actual model de recollida en contenidors  (tot i que fins ara  han tingut resultats poc satisfactoris) però des de la CUP Sant Celoni aposten  pel sistema de recollida de residus Porta a Porta  (PaP) com a únic model per assolir els resultats que tant Europa com la “seva consciència” els exigeixen. Per tant, com a CUP estan d’acord a separar el servei de neteja del de recollida, essent conscients que aquest fet permet deixar oberta l’opció del sistema de recollida de residus Porta a Porta.

La CUP Sant Celoni crítica que l’equip de govern hagi trigat dos anys a donar una resposta sobre si hi hauria o no sistema de recollida PaP (per finalment donar una resposta negativa) i afirma que només la CUP i ICV-IU  han mantingut clara la seva posició vers el sistema de recollida de residus Porta a Porta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid