Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
10 anys de la CUP Sant Celoni

El 27 de març farà 10 anys que la CUP Sant Celoni es va presentar públicament i per celebrar-ho, la formació independentista  ha dissenyat un programa d'actes que presentarà aquest dissabte

06/02/2014 Política

El 27 de març farà 10 anys que la CUP Sant Celoni es va presentar públicament a la biblioteca l'Escorxador i, per celebrar-ho, la formació independentista  ha dissenyat un programa d'actes que presentarà aquest dissabte, 8 de febrer, a les 18.30 hores a La Clau, just abans que s'iniciï la tertúlia 'El cooperativisme: l'alternativa al capitalisme?', amb Ivan Miró (cooperativista de la llibreria La ciutat invisible i historiador del cooperativisme català) i Ignasi Faura (advocat especialitzat en cooperatives).

L'acte de presentació pública de la CUP Sant Celoni de fa 10 anys va ser conduït per l'exregidora de la CUP Montserrat Vinyets i l'actual regidor de la CUP a Sant Esteve Víctor Reixach, i va comptar amb diversos convidats, com l'exalcalde d'Arbúcies de la CUPA Jaume Soler, el regidor d'UM9 de Ribes Joan Garriga, el militant de la CUP Jesús Artiola, el cuiner celoní Santi Santamaria i el regidor de la CUP a Berga i músic Francesc Ribera Titot.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid