Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casal popular
Primer aniversari de La Clau de Sant Celoni

El Baix Montseny ho celebrarà amb una mostra de cultura popular, un sopar i concerts

17/10/2013 Res-pública

Ja fa un any que el casal popular La Clau (Sant Celoni), que agrupa diferents entitats del Baix Montseny, va començar la seva tasca. I amb motiu del seu primer aniversari s'han organitzat tot un seguit d'actes que celebraran l'èxit del projecte.

Demà divendres, 18 d'octubre, hi haurà una mostra de cultura popular gràcies a La PocaFarina Produccions, la Colla Bastonera Quico Sabaté i els Timbalers de Sant Celoni. Seguidament es podrà treure el ventre de pena amb un sopar de pinxos, tapes i coques variades a l'Avern, la taverna de La Clau. I, finalment, a l'Ateneu de Sant Celoni es podrà sentir La Banda del Panda i la Bundu Band.

Els membres de La Clau s'han mostrat entusiasmats perquè el projecte "s’ha convertit en un espai de trobada per debatre i educar, on persones de tot tipus de pensament intercanvien opinions, comparteixen habilitats, necessitats, i treballen per construir una societat més humana, digna i de poder popular".

Properament també hi haurà actes com una castanyada infantil (el 31 d'octubre), el segon sopar tertúlia sobre el paper de la CUP a les institucions amb Mario Zubiaga (el 2 de novembre), teatre (el 9 de novembre), xerrada sobre les alternatives econòmiques i la banca ètica (el 16 de novembre), etc.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid