Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
S’incrementen a Sants-Montjuïc les accions de suport a la vaga de Panrico

Així com també les mobilitzacions contra la pujada de tarifes dels transports públics

23/01/2014 Drets i Llibertats

Durant les darreres setmanes a Sants s’han desenvolupat un bon nombre d’accions solidàries amb les treballadores i treballadors de Panrico, que ahir compliren els cents dies en vaga indefinida. Després d’una xerrada organitzada per Lluita Internacionalista, En Lluita i la CUP, militants d’aquestes organitzacions i veïnes del barri constituïren el Comitè de Suport a la Vaga de Panrico local, que s’estrenà organitzant dos esmorzars solidaris en benefici de la caixa de resistència de la vaga i una xerrada en el marc d’una cafeta solidària a Can Vies organitzada per Arran.

El comitè santsenc, que ja havia editat diversos materials demanant el boicot als productes Panrico mentre duri la vaga, dissabte passat es va fer ben visible aquesta petició al veïnat a les portes de quatre supermercats i a d’altres puntes concorreguts, i en els propers dies realitzarà noves mesures de pressió.

Crida a participar a la manifestació de suport de Dissabte

El nucli de Sants-Montjuïc de la CUP Barcelona  farà pública una convocatòria per anar-hi totes juntes des de Sants per participar dissabte a les 12h, a la manifestació convocada pels treballadors de Panrico a Sabadell,

La més llarga des de l’inici de la crisi

La vaga dels treballadors i treballadores de la planta de Santa Perpètua de Panrico ja és la més llarga des de l’inici de la crisi, i ja ha aconseguit èxits molt importants, com la unitat demostrada entre la plantilla, l’expedient obert a l’empresa per vulnerar el dret a vaga, l’atenció mediàtica i l’extensió del suport a la vaga amb la creació de cada cop més grups de suport.

Protesta contra l’abusiu i continuat augment de tarifes al transport públic

Pel que fa a les mobilitzacions de protesta contra l’abusiu i continuat augment de tarifes al transport públic, el districte s'ha sumat a les mobilitzacions dels conjunt dels veïns i veïnes de la ciutat i altres poblacions de l'ârea metropolitana.  Per una banda, el veïnat de la Zona Franca ho exigí des de la plaça de la Marina, i els de la resta de barris a l’estació de metro a la plaça de Sants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid