Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BAIX EMPORDÀ
La CUP de Palamós es presenta en públic

La CUP Palamós es presenta amb una festa reivindicativa i contra la Hispanitat el 12 d'octubre

09/10/2013 Política

La Candidatura d'Unitat Popular de Sant Joan-Palamós es presentarà en públic aquest proper dissabte 12 d'octubre. Ho farà tot "fent botifarra a la Hispanitat", a través d'una botifarrada i xoriçada popular. Es tracta d'un acte que els i les cupaires palamosins han ideat amb un objectiu clar: "volem expressar que els catalans no ens sentim partíceps de la festa de la Hispanitat, que commemora un dels genocidis més devastadors perpetrats mai, en aquest cas contra les civilitzacions indígenes d'Amèrica". Tal i com ha explicat Vicenç Hernández, portaveu de la formació a Palamós, "cal que, des de posicions independentistes es comenci a pensar en un calendari festiu propi, deslligat de diades d'aquest tipus i que no són pròpies".

 

A banda de la botifarrada, l'acte constarà d'una xerrada sobre el projecte de la CUP i tot seguit d'un concert, gratuït, del grup Tofu, de Palamós, i del cantant dels Brams i regidor de la CUP a Berga, Francesc Ribera "Titot". La cita és a les set del vespre a l'Arbreda de Palamós.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid