Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Malbaratament de recursos
Concentració a Palamós en contra de la “Copa del Món de Triatló”
10/07/2013 Res-pública

La CUP ha fet una crida a la ciutadania a manifestar-se el proper dissabte a les 10h a la plaça Murada de Palamós en contra “Copa del Món de Triatló” que tindrà lloc aquest cap de setmana. Al mateix temps, la formació anima a tothom a participar en aquells actes programats per manifestar el rebuig al l'esdeveniment esportiu i visualitzar que "formen part d'una nació, els Països Catalans, immers un procés cap a la Independència".

La CUP de Sant Joan i Palamós  argumenta la seva oposició, a banda de les molèsties de tipus logístic i de mobilitat que un esdeveniment com aquest comporta, "entén que aquesta prova denota una ostentació i un dispendi completament prescindible. Davant les mancances materials i el patiment que les classes populars de Palamós i Sant Joan han de suportar. Per segons quines coses existeixen els recursos. Ara bé, per les polítiques socials l’única medicina rau en les retallades. Sempre en perjudici les classes més desvalgudes".

D’altre banda, la CUP resta preocupada per que es visualitzi que Sant Joan i Palamós no són Espanya car la colonització pren, sovint, moltes formes. D’entre elles i malauradament l’ esport n’és una, "com ho poguérem constatar amb les Olimpíades a Barcelona".

Alhora, la formació també veu en preocupació "el possible dispositiu dels cossos policials, que sempre han estat motiu angúnies per aquells qui gosen alçar la veu"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid