Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Palamós i San Joan es desvincula de l'Entesa pels seus lligams amb ICV

Després de més de quatre anys de col·laboració, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Joan i Palamós, dóna per finalitzada la seva relació amb l'Entesa (candidatura associada a Iniciativa per Catalunya i l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM). Paral·lelament, anuncia que s'inicia una nova etapa per la CUP al municipi i anima als ciutadans i ciutadanes a participar del projecte. En el seu comunicat, la formació independentista, com a força municipalista però alhora arrelada també a un determinat concepte de país considera que no pot estar treballant amb qui està lligat amb ICV. Força que està fent una política repressiva envers l’Esquerra Independentista i als moviments socials alternatius.

21/01/2008 23:46 Política
La persecució policial de què és víctima l’Esquerra Independentista per part del Departament d’Interior (controlat per ICV) no deixa cap altra alternativa que no sigui la ja esmentada, remarca la CUP.
 
Continua asse que " Davant la crema de fotografies del cap d’estat espanyol ( i ja anteriorment) ICV, s’ha descobert com un incondicional lacai al servei d’Espanya. Aquesta organització ens tindrà sempre al davant en les seves envestides repressives, alhora que de ben segur, s’adonarà que l’Esquerra Independentista, ni es doblega ni s’agenolla davant els seus enemics."
 
Ara, la CUP de Sant Joant i Palamós assenyala que  s'inicia una nova etapa en la direcció d'organitzar-se i lluitar amb l’objectiu que des de l’àmbit local, "construir la llibertat per a la nostra nació".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid