Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
La CGT convoca aturades del sector ferroviari en contra la privatització i segregació

Amb el lema "En defensa del sector públic ferroviari: mobilitza’t amb CGT", el sindicat preveu dies de vaga parcials i de 24 hores per als darrers dies d'octubre, per novembre i desembre

27/10/2013 Laboral

El sindicat CGT ha convocat aturades parcials dels trens per als dies 28, 29 i 30 d’Octubre i 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25 i 29 de Novembre. També hi ha previstes vagues de 24 hores els dies 31 d’Octubre, 5 de Desembre i 20 de Desembre.

Aquesta mesura s'ha decidit després de la segona tongada de reunions convocades per la direcció a fi de segregar Renfe en quatre S.A. mitjançant l’aplicació de l’art. 44 de l’ET sobre successió d’empreses.

La CGT ha ha mostrat el rebuig al procés de privatització de l'empresa ferroviària, que "no justifica l’aplicació de forma documental, ni es busca un model ferroviari que beneficiï al conjunt de la societat, únicament s’apliquen criteris econòmics. Tampoc garanteix, per molt que diguin negociar alguns, les condicions laborals ni l’ocupació."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid