Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Imposició de símbols
Crema la bandera espanyola de Begues

Nova població que respon l'amenaça de la delegació del govern espanyol amb la bandera espanyola en flames

25/03/2012 Política
Primer va ser la bandera espanyola de Sant Pol de Mar (Maresme), que va ser cremada després que la delegació del govern espanyol anunciés una persecució legal contra els ajuntaments que no complissin amb la Llei de Banderes espanyola.

Aquest cop ha estat el torn de la bandera espanyola penjada al balcó de l'Ajuntament de Begues, al Baix Llobregat. Els autors de l'acció, ja denunciada pel PP, van cremar la nit de divendres a dissabte la bandera forània i van pintar-hi l'estelada. També van realitzar pintades a la façana de la planta baixa de l'edifici consistorial en contra de la bandera espanyola i cridant a la vaga general d'aquest dijous 29 de març.

L'estelada, "símbol que veneren els intransigents de la nostra autonomia"

El president del PP de Begues, Fernando Moya, ha condemnat els fets i ha titllat els autors d'"instransigents i antidemòcrates". En un comunicat escrit només en castellà, Moya denuncia que "un grup d'eixalabrats va haver de pujar per unes escales fins a arribar al balcó de l'Ajuntament, on hi va pintar una estelada, símbol que representa i veneren els intransigents i antidemòcrates de la nostra autonomia".

Segons Moya, tot això "ve precedit pel caldo de cultiu que estan posant en escena els independentistes radicals, que fins i tot utilitzen les institucions públiques per generar tensió i dictar doctrina".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid