Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
Es crema una fotografia del Rei i de Franco a Les Barraques de Reus

Ahir durant la segona nit de Les Barraques de Reus quan actuava el grup de rock El Noi del Sucre es va cremar a l'escenari una fotografia dels dos caps d'estat

23/06/2013 Política

El conjunt sevillà El Noi del Sucre va cremar una fotografia del Rei d'Espanya i Francisco Franco ahir durant la segona nit de concerts de Les Barraques de Reus. El grup de rock (de tendència anarquista) ja havia cremat una fotografia dels dos caps d'estat en una altra ocasió, fet que va provocar polèmica.

Les Barraques de Reus que van començar dijous són l'activitat gratuïta més important de la Festa Major de Sant Pere i en total duraran quatre dies (del 20 al 23 de juny). Els grups participants més coneguts d'aquest any són Els Catarres (dijous), At Versaris (divendres) i Obrint Pas (dissabte). A més a més dels concerts, la coordinadora de Les Barraques de Reus (del qual formen part Arran i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans mitjançant el Casal Despertaferro) organitza concursos (de fotografia i d'anècdotes) i cercaviles. Pel festival (que es realitza al Parc de la Festa) han passat una mitjana de 8.000 persones cada nit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid