Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7-N
Convocats els actes per commemorar el Tractat dels Pirineus

D'ençà de l'any 2009, la marxa que es realitza pels carrers de Perpinyà està encapçalada per la pancarta sote el lema "Esborrem el Tractat dels Pirineus"

14/10/2013 Política

El proper 9 de novembre, Perpinyà, coincidint amb els actes de cloenda del Correllengua d'enguany, aplegarà la commemoració del Tractat dels Pirineus amb una manifestació pels carrers de la capital nord-catalana. A continuació es farà la Marxa de Torxes i el concert.

El 7 de novembre, dia de l’aniversari del tractat, la Carme Forcadell i la Muriel Casals participaran en un acte a Perpinyà.

Tractat dels Pirineus

El 7 de novembre de 1659 es va signar el Tractat del Pirineus, un tractat que va marcar el trossejament de la nació per la voluntat de la monarquia hispànica de cedir els territoris del nord de Catalunya a França a canvi de mantenir les possessions a Flandes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid