Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concert solidari amb Ester Quintana
25/10/2013 Drets i Llibertats
Cartell del concert solidari Cartell del concert solidari

Aquest vespre, la sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat aplegarà un concert solidari per recaptar fons per l'Ester Quintana, la noia que va perdre un ull a causa d'una "pilota de goma" llançat pels Mossos d'Esquadra quan anava cap al metro després de la manifestació del 14 de novembre passat.

El concert comptarà amb la participació de poetes com Enric Casasses, David Castillo, Kurtis i Krònia i David Caño; dels  cantautors, destaquen Joan Isaac, Gerard Quintana i Natxo Tarrés amb The Wireless, que faran versions de Bob Marley. També en estil reggae, però electrònic, actuarà la Kinky Beat, en el seu comiat com a grup després de deu anys. L'energètic grup de mestissatge Muyayo Rif, la rumba catalana d'Antonio el Remendao i una performance del pintor Quim Moya són d'altres al·licients de la nit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid