Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets dels animals
La Plataforma Animalista celebra la suspensió de la correguda de bous a Villena

La concentració de protesta prevista per dissabte s'ha convertit en una celebració organitzada per la Plataforma per celebrar que seran unes "festes sense tortura".

05/09/2013 Drets i Llibertats

El proper set de setembre, estava prevista la realització d'una correguda de bous a Villena (Alt Vinalopó), amb motiu de les festes de Moros i Cristians de la ciutat, per fortuna, i pel canvi del vot del regidor de Villena Centro Democrático (VCD) en últim moment, no es realitzarà aquet acte vergonyó de tortura contra els animals, és per això, que des de la Plataforma Animalista de Villena, on participa Iniciativa Animalista s'ha realitzat un comunicat que podeu llegir a continuació.

 

La Plataforma Animalista de Villena convida a tota la ciutadania a celebrar l'anul·lació de la correguda del dia 7

Nota de premsa de la nostra Plataforma amb motiu de la celebració per la cancel · lació de la correguda de bous del dia 7 de setembre a Villena. Mitjans com El Periódico de Villena o Portada.info s'han fet ressò de la notícia.

Com ja tothom sap, la correguda de bous d'aquest any no es realitzarà. Independentment del motiu, l'important és que sis animals, innocents i espantats, més els cavalls utilitzats, no seran torturats lentament fins a la mort per al gaudi d'uns pocs. I només per això ja HI HA RAONS SUFICIENTS PER CELEBRAR.

Però a més, hem de tenir en compte que l'anul · lació no ha estat per una sobtada conscienciació dels nostres governants, sinó per una sèrie de despropòsits polítics. Per tant, aquest esdeveniment serà també reivindicatiu, per demostrar que els villeneros i les villeneras s'oposen a aquests actes de barbàrie, i que la ciutadania vol una Villena més ètica, amigable i moderna, en la qual el respecte cap als animals, humans o no, sigui la base sobre la qual s'assenti la nostra societat. Per demostrar que no només són possibles unes festes sense tortura, sinó que d'aquesta manera les festes són més festes.

Segueix llegint per veure el vídeo promocional i el cartell.

L'hora i el lloc de celebració seran a les 16:30 h a la plaça de toros de Villena. Més tard anirem per la Constitució, per acabar en el lloc on s'inicia el Contraban (davant del Consum) perquè qui vulgui pugui continuar la festa.

Així mateix, per ajudar en la difusió de la convocatòria, des de la Plataforma Animalista s'ha realitzat un vídeo, per al qual s'ha comptat amb la col · laboració de Obert Ara, al projecte volem estar agraïts i agraïdes pel seu treball.

Aquest any no hi ha tortura ¡Celebrem!


Campanya bilingüe

Tot i que Villena és un dels municipis que es va incorporar al País Valencià en 1833, amb la primera divisió provincial espanyola i és per això que és històricament castellanoparant, el treball de la Plataforma Animalista intenta realitzar una part del seu treball en valencià, com ara l'edició de catells en valencià i castellà, o bé la participació en el vídeo promocional de l'acte de dissabte vinent d'algunes persones valencianoparlants dels pobles veïns de la comarca de l'Alcoià, així com l'opció de trobar en català la seua pàgina web.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid