Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets dels animals
Tertúlia a Villena sobre els animals als circs
26/06/2013 Drets i Llibertats

El proper divendres 28 de juny, a les 19 h. tindrà lloc una tertúlia a Villena (Alt Vinalopó), concretament al pati de la Tercia, organitzat per la Plataforma Animalista de Villena (PAV), que té el suport d'Iniciativa Animalista. El tema de la tertúlia seran els circs amb animals, ja que des de l'ajuntament s'està tractant una moció per declarar a Villena "ciutat lliure de circs amb animals". A la tertúlia es comptarà amb servei de barra per acompanyar la tertúlia. 

 

Els animals als circs

Els animals que són utilitzats en els circs són tractats com a mers objectes per a un negoci en decadència, ja que cada vegada més pobles i ciutats es declaren "lliures de circs amb animals", no es tracta de prohibir els circs, sinó de protegir els animals de tot el patiment infligit per participar-hi, com viure lluny del seu hàbitat, sense unes condicions assegurades, rebent càstigs per aprendre els exercicis de les exhibicions que van contra la seva naturalesa, etc ... En un temps complicat, la solidaritat ha de ser el nostre millor argument, també amb els animals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid