Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Surt l'Anuari de la Música 2013

El presenten avui a la seu de la SGAE a Barcelona i conté un estudi específic de les conseqüències de la pujada de l'IVA per al sector

17/07/2013 Cultura

L'Anuari de la Música 2013, impulsat pel Grup Editorial Enderrok i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), ha esdevingut una publicació de referència amb el pas dels anys. I avui es presenta l'edició 2013 a les 12h a la seu de la SGAE a Barcelona.

A l'acte, hi intervindran el president d'ARC, Jordi Gratacòs; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i el director de l’àrea de música del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Albert Bardolet; a més de representants de tots els sectors i entitats musicals catalanes: ASACC (sales), APECAT (discogràfiques), EMIPAC (escoles), MUSICAT (músics), ACATAM (Acadèmia Catalana de la Música) i AFEJAZZ, entre d'altres. 

L’Anuari fa balanç de la situació en què es troba el sector amb anàlisis, estadístiques, articles de valoració i d'opinió, reportatges i entrevistes. Enguany, però, se centra específicament en l’afectació de la pujada de l’IVA del 8 al 21%, aplicada pel govern espanyol.

D'altra banda, s'hi aporten dades sobre consum musical a Catalunya, elaborades pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, i s'analitza l’evolució de la inversió pública i la facturació del sector privat en la indústria, les vendes digitals i físiques i l’exportació. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid