Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del número especial d'"Enderrok" sobre el "pop ie-ié dels 60"

El proper dimecres 17 de febrer a les 19h, a la Jazzroom de Barcelona hi haurà la presentació del número de febrer de l'Enderrock. Un número especial protagonitzat pel pop ie-ié dels 60; inclou un repàs a 50 artistes imprescindibles del pop en català de la dècada prodigiosa.
Maria Cinta, Els 3 Tambors, Els Dracs, Els 4 Gats, Núria Feliu, Els Xerracs, Eurogrup, Francesc Heredero, Lita Torelló o Els de la Torre només són alguns dels molts artistes que protagonitzen aquest número.

11/02/2010 22:30 Comunicació

Tot plegat sota la batuta d'Òscar Dalmau, el Dj Phil Musical és un dels portaveus d'aquest exercici de memòria històrica: fer renèixer el pop català dels seixanta.

I per poder-ho comprovar amb les vostres pròpies orelles, amb el número 172 de la revista també es distribueix el CD sàmpler Pop ie-ié català, un recull bàsic imprescindible per a tots els que vulguin iniciar-se en la gènesi de la música moderna. Un tast d'un CD de 28 cançons que editarà la discogràfica Picap.

La publicació esta preparant un guateque pel dimecres 17 a les 19h. Per a l'ocasió, Maria Cinta, Núria Feliu i Lita Torelló interpretaran alguns temes acompanyades al piano de Francesc Burrull. El fi de festa serà a càrrec d'Òscar Dalmau, que es convertirà en Dj Phil Musical per ambientar aquest guateque! Si vols assistir-hi, has de preparar-te per la festa.

Sortejaran 10 entrades dobles per viure aquest viatge amb els vostres propis ulls entre aquells que ens envin un correu a concurs@enderrock.cat especificant a l'assumpte 'Guateque'. Però atenció! Per entrar a la festa.... serà indispensable que els guanyadors ho facin ambientats; volen que hi vagis a la festa vestit d'època. T'animes?Ah! Sí, el facebook, segons el bloc d'Enderrock:diari de redacció

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid