Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cesk Freixas a la portada d'Enderrok

Demà a les 19h a l'Ateneu la Torna de Gràcia,  Cesk Freixas i Pau Alabajos presentaran el treball recopilatori conjunt Venim del nord, venim del sud.
 
L'Enderrock de maig (sumari) dedica un extens reportatge de Cek Freixas a aquests El camí cap a nosaltres, des de la música fins a posicionaments personals, que repassen aquests gairebé cinc anys de trajectòria intentant acostar i recuperar la cançó d'autor compromesa amb aquesta terra.
 

17/05/2008 11:48 Cultura
A més, aquest número també porta una altra sorpresa. A banda d'una entrevista interessantíssima al cantautor de Torrent, Pau Alabajos (que acaba de treure el seu segon disc), l'edició de maig de la revista Enderrock adjunta un recopilatori que hem titulat Venim del nord, venim del sud (Cambra Records, 2008), amb cançons dels nostres últims respectius treballs; Teoria del caos (Cambra Records, 2008) i El camí cap a nosaltres (RGB Suports, 2007).
 
 
Per saber-ne més:
 
 
Enderrock TV: Cesk Freixas acaba de treure el seu segon treball 'El camí cap a nosaltres'. Enderrock TV ha parlat amb ell, i també presenta els nous discs de Pau Alabajos, Vitruvi, Guillamino i Manuel Garcia.

Periódico Diagonal: Entrevista al cantautor Cesk Freixas, al diari madrileny Periódico Diagonal.

Vénen del nord, vénen del sudReportatge sobre el recopilatori "Venim del nord, venim del sud" a la publicació L'Independent de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid