Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
ETV i Canal Taronja neguen la informació sobre els pagaments de Luis Bárcenas

En concret ETV ha enviat una carta a l’empresa editora del diari digital “El confidencial” en relació a la noticia difamatòria en el que li demana una rectificació pública.

17/07/2013 Comunicació
Nou logotip coincidint amb 30è aniversari d'ETV Nou logotip coincidint amb 30è aniversari d'ETV

ETV-Llobregat TV i el grup de comunicació manresà Taelus han negat categòricament la veracitat de la informació que publicava ahir el diari electrònic 'El Confidencial', segons la qual el propietaris dels respectius grups de comunicació, Fedferic Cano i Ferran Debant, estarien entre els empresaris que haurien rebut pagaments per part de l’extresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas.

La noticia parlava de “dues televisions locals catalanes molt conegudes per la seva línia independentista i molt a favor de CDC i ERC que surten a la llista dels que anaven cada mes a recollir un sobre al despatx de Bàrcenas”.

En resposta a aquesta informació,  cada una de les televisions ETV i Canal Taronja, han emès comunicat per separat en el que declaren que cda un dels canals són televisió locals independents”, i que ni Cano ni Debant ni cap altre persona dels respectius canals no ha recollit mai cap sobre del despatx de Bàrcenas, a qui no coneixen personalment.

Les dues emissores de televisió exigeixen “la rectificació de l’informació” que consideren “injuriosa i que atempta a l’honor de la seva empresa”, avisant que interposarà la corresponent demanda judicial en cas contrari.

En concret ETV ha enviat una carta a l’empresa editora del diari digital “El confidencial” en relació a la noticia difamatòria en el que li demana una rectificació pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid