Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La societat civil es querella contra Luis Bárcenas

L'ampli ventall de presumptes fets delictius podrien comportar dilatades penes de presó.

21/02/2013 Política
Corrupció i frau El Govern fa els ulls grossos davant de la corrupció i el frau que assola el país

Aquest migdia a la seu de l'Observatori dels Drets Econòmics i Socials de Catalunya (DESC) es donarà a conèixer en roda de premsa la querella criminal contra Luis Bárcenas, antic tresorer del Partit Popular, per la comissió dels delictes de suborn, tràfic d'influències, contra la hisenda pública i per falsedat de la comptabilitat del partit.

L'acte el moderarà l'urbanista Jordi Borja i hi participarà l'ex-fiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i els dos advocats que l'han redactada, Gonzalo Boyé i Jaume Asens. També hi haurà les intervencions de Laura Pelay (UGT), Juan Manuel Tapia (CCOO), Ada Colau (Observatori DESC), Lluis Ravell (FAVB), Jaume Saura (Institut de Drets Humans), Marion Honh (Comissió de Defensa del Col·legi d'Advocats).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid