Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bárcenas va pagar una casa de la Val d'Aran amb xecs de quasi un milió d'euros

L'extresorer i senador del PP , Luis Bárcenas, va pagar una casa a Salardú (Val d'Aran) que costava 941.100 euros amb xecs per valor de 805.581 euros i quatre ingressos bancaris.

El patrimoni immobiliari de Bárcenas i la seva dona s'eleva als tres milions d'euros, segons la policia. Entre 2006 i 2008, Bárcenas va invertir més d'un milió d'euros en comprar i cancel·lar hipoteques, quan només va ingressar per la venda d'altres immobles 350.556 euros.

06/04/2010 21:58 Política
El juny del 2007 va cancel·lar una hipoteca de 240.404 euros. Així es després de la part del sumari que l'instructor de la causa a Madrid, Antonio Pedreiro, ha fet públic aquest dimarts i que investiga la trama corrupta 'Gürtel'.
 
Va cobrar 1,3 milions en suborns de Gürtel

El sumari aixecat parcialment aquest dimarts pel jutge Pedreira del TSJM identifica, al seu torn, l'extresorer del Partit Popular i senador, Luis Bárcenas, que apareixia amb les inicials L.B a la caixa B del suposat líder de la trama, Francisco Correa.

Segons aquest sumari, que inclou declaracions del cap de la secció segona de la Brigada de Blanqueig de Capitals de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Financera (UDEF), la trama va entregar 1.353.000 milions d'euros a Luis Bárcenas. La policia conclou que 'no hi ha una altra opció, fins ara mateix, que considerar que aquestes sigles corresponen efectivament a Luis Bárcenas'.

Les proves que els permeten arribar fins a aquesta conclusió son el llapis USB i una 'carpeta blava' que se li va intervenir al responsable financer de la trama, José Luis Izquierdo.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid