Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HABITATGE
Arran va ocupar ahir un edifici a Girona

Arran Gironès han rebut el suport de diversos col·lectius com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Girona o la CUP Girona

18/07/2013 Drets i Llibertats

Arran va ocupar ahir un edifici deshabitat del Barri Vell de Girona per convertir-lo en un centre social per a entitats. Es dóna la casualitat que en aquest edifici del número 7 del carrer Sant Josep, el 1890 hi va néixer l'escultor Ricard Guinó.

L'ocupació és una acció més de la campanya “poc que hi cabem pas en aquesta ciutat” que denuncia l'ordenança de civisme de Girona i el seu objectiu és destinar l'edifici que estava tancat, en desús i en estat de degradació a finalitats socials i també d'habitatge obrint-lo a totes les lluites socials i populars.

Arran Gironès ha afirmant que "Volem denunciar el sistema pervers i hipòcrita que permet que els habitatges estiguin buits mentre els joves no ens podem emancipar dignament ni disposar d'espais comunitaris". Alguns agents de la policia local i els mossos d'esquadra van recollir informació sobre l'ocupació de l'edifici.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid