Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arran
Arran no assumeix les pintades recents de Girona
26/03/2013 Política

L'organització independentista Arran s'ha desvinculat de les pintades aparegudes recentment a Girona a través d'un comunicat, publicat a la seva pàgina web. Les pintades anaven signades per Arran, i havien estat realitzades al Museu Jueu  del call i a la seu del PSC d'aquesta ciutat.

L'organització juvenil exposa que es desvinculen de les pintades "perquè en cap moment l’assemblea d’Arran Girona ha acordat fer-les, de manera que afirmem que la seva autoria és externa, malgrat l’ús indegut del nom de la nostra organització." També han considerat com a "lamentable la ràpida campanya de desprestigi cap a la nostra organització sense cap mena de consulta per part de ningú sobre l’autoria dels fets."

Quant a les pintades al Museu jueu, Arran recorda que anteriorment "es podien veure pintades nazis amb símbols com l’esvàstica en el Call jueu i altres barris i ningú hi va dir res."

En referència a la diana pintada sobre la foto de la líder del PSC Pia Bosch, un posicionament madur d'Arran aclareix en el seu escrit que "les dianes i amenaces no ajuden a construir el país independent i socialista pel qual lluitem."

Mitjans com Vilaweb.cat i Nació Digital s'han fet ressò de la controvèrsia que han provocat aquestes pintades, així com del desmentiment d'Arran sobre l'autoria.

La notícia sobre les pintades, especialment en el cas del call jueu, ha estat difoses a les xarxes socials per coneguts pro-sionistes com Pilar Rahola i Rubén Novoa, que s'han afanyat a criminalitzar Arran de Girona i de retruc culpabilitzar la CUP. Som Notícia.cat ha difós interessadament la incriminació d'Arran i la CUP en una notíca que, curiosament, ha estat publicada en alguns blocs de tendència ultra de forma sistemàtica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid