Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
ARRAN Palma denuncia "atacs" de caire feixista al Casal Popular Voltor Negre
04/07/2013 Drets i Llibertats
Atacs feixistes al Casal Popular Voltor Negre l'octubre del 2011 Atacs feixistes al Casal Popular Voltor Negre l'octubre del 2011
Arran Palma ha denunciat en la seva pàgina web els atacs produïts al Casal Popular Voltor Negreque han tingut lloc en dues matinades consecutives al llarg d’aquesta setmana, per part d’un grupuscle nazi-feixista espanyol.

El vespre de dissabte van intentar inutilitzar el pany de la porta aplicant-li pintura negre amb un esprai, però el dia següent vam poder accedir-hi perquè aquest no s’havia fet malbé.

La mateixa nit del diumenge van tornar-hi, aquesta vegada amb taules de fusta, sembla que per intentar fer palanca per sota la porta. Però es veu que això no els va ser possible i finalment van pegar una coça al centre de la porta, cosa que va fer que el mecanisme del pany es trencàs.

No és el primer atac que pateix el Casal, i segurament no serà l’últim apunta ARRAN, "però cal dir que, malgrat tot, no ens aturarem, i que seguirem treballant als nostres espais per moltes agressions que rebem".

En plena commemoració de la Diada del 2011

L'Ateneu Popular de Palma va ser atacat en plena celebració de la Diada de Mallorca. El passat 30 de desembre del 2011 uns individus van intentar rebentar l'entrada del local del col·lectiu. Si bé les agressions que havia patit en ocasions anteriors havien estat pintades i accions menors, aquest cop van anar més enllà i van intentar trencar els vidres de la porta d'entrada i del finestral que dóna al carrer, segons van explicar des de l'Ateneu.

Atacs feixistes al Casal Popular Voltor Negre l'octubre del 2011

A l'exterior del Casal Popular Voltor Negre van apareixer pintades realitzades per grups d'extrema dreta espanyola. Igual que altres vegades, aquestes demanaven el vot pel Partit Popular i recordaven la mort del dictador feixista Franco.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid