Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets denuncia una altra vegada pintades feixistes al Casal Popular Voltor Negre

L’assemblea de Palma de Maulets manifesta el seu suport al Casal Popular Voltor Negre (situat al Carrer Eivissa de Palma) davant els recents atacs per part de grupuscles feixistes, en forma de pintades a la seva façana i a diverses parets del barri.
 
L’organització juvenil té “la impressió de que, per a alguns, que els joves disposin d’un espai des d’on organitzar-se i dur a terme tot tipus d’activitats és una vertadera amenaça. Es tracta dels mateixos que es dediquen a pintar les parets de la nostra ciutat amb el seu missatge racista i feixista en forma de simbologia neonazi”.

14/05/2011 17:40 Drets i Llibertats
Aquesta vegada, però, Maulets vol assenyalar la actitud còmplice de l’Ajuntament de Palma, que no només permet aquests atacs, sinó que aquests dies envià membres de la Policia Local a identificar i retenir membres de l’organització que tapaven pintades racistes i xenòfobes al barri del Fortí, davant el Casal.

El Jovent Independentista i Revolucionari anuncia que redoblarà la seva activitat i esforç per mantenir Palma neta de missatges feixistes; referma el seu suport al Casal Voltor Negre, i exigeix que s’acabi “la impunitat amb la que actuen aquests grupuscles feixistes, refugi de l’espanyolisme més ranci, el mateix que fa 18 anys assassinà el nostre company Guillem Agulló. No es pot tolerar que mentre aquests personatges amenacen i ataquen amb la complicitat de les autoritats, la Policia Local els hi faciliti la tasca actuant contra el jovent independentista organitza”. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid