Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bales de Goma
"Stop Bales de Goma" no comparteix l'arxivament del cas Nicola Tanno

L'associació considera que hi ha suficients indicis per arribar a judici.

22/07/2013 Drets i Llibertats
Nicola Tanno Nicola Tanno

"Stop Bales de Goma" no comparteix la la recent decisió del titular del Jutjat d'Instrucció 27 de Barcelona, Francisco Xavier Paulí,d'arxivar el cas del Nicola, ja que la resolució confirma que el Nicola va ser colpejat per una pilota de goma disparada per un Mosso d'Esquadra. "Aquest agent continua treballant per la policia catalana i constitueix un perill per els ciutadans" afirma l'associació.

També denuncia la impossibilitat d'identificar l'agent es deu a la falta total de col·laboració de la Conselleria d'Interior. Ho troba poc creïble que cap responsable d'Interior conegui en nom d'aquest agent, segons puntualitza en un comunicat.

Igual que en el cas de l'Ester Quintana, l'informe lliurat per els Mossos, tal com indica "Stop Bales de Goma" està "ple de contradiccions i omissions ja que hi ha al menys dos trets no registrats aquella nit: un per Nicola Tanno i un altre per Danny Pérez".

Arxivat el cas de Nicola Tanno

Divendres passat es conexia que el jutge havia arxivat la causa contra un sergent i un cap dels Mossos d'Esquadra imputats pel suposat tret d'una pilota de goma que va causar la pèrdua d'un ull al jove Nicola Tanno l'11 de juliol de 2010. Segons la sentència, el jutge considerava el sobreseïment provisional de les actuacions a falta d'autor conegut i falta d'acreditació dels fets.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid