Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BALES DE GOMA
Interior torna a canviar la seva versió en el cas de l'Ester Quintana

El conseller d'Interior també ha anunciat que s'ha retirat de les tasques d'ordre públic al caporal i als 7 agents que van baixar de les furgoneta.

16/07/2013 Drets i Llibertats

Ramon Espadaler, ha admès aquesta tarda que el 14 de novembre del 2012 hi havia una furgoneta de la brigada mòbil a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Gran Via i que els agents que l'ocupaven "creuen recordar que l'escopeter va efectuar una salva sense projectil". La presència d'aquesta furgoneta a l'indret on va perdre l'ull l'Ester Quintana ha estat sempre negada pel Departament d'Interior. El conseller d'Interior també ha anunciat que s'ha retirat de les tasques d'ordre públic al caporal i als 7 agents que van baixar de les furgoneta.

D'alta banda els advocats Jaume Asens i Anaïs Franquesa han anunciat que portaran portaran el cas d'en Carles Guillot (que l'any 2001 va perdre un ull per l'impacte d'una bala de goma disparada per un policia nacional) al Tribunal Europeu dels Drets Humans d'Estrasburg, acusant l'Estat Espanyol de vulneració dels articles 6.1 (Dret a un procés just en un plaç raonable) i 3 (Prohibició de tractes inhumans o degradants) del Conveni Europeu per la Protecció dels Drets Humans i de les Llibertats Fonamentals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid