Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Es manté la manifestació antirrepresiva a València, malgrat la prohibició

Paral·lelament continuen les citacions. Aquest matí i demà han citades 7 persones més per la Vaga d'Estudiants del passat 9 de maig.

25/06/2013 Drets i Llibertats
Cartell que convocada la manifestació contra la repressió Cartell que convocada la manifestació contra la repressió

La delegació del govern espanyol a València ha notificat als representants legals de la convocatòria de la manifestació contra la repressió prevista per avui a les 19h, la prohibició de qualsevol mobilització adduint terminis i formes legals. Tot i així, el convocants mantenen la convocatòriai fan una crida  a totes "aquelles persones disposades a fer un pas endavant contra els abusos del poder, contra les prohibicions, contra les detencions i les multes, contra la repressió diària i quotidiana al carrer, les escoles o les cases. La marxa anirà des del CIE de Sapadors i fins a l'institut Lluís Vives.

Mentre s'ha prohibit la mantifestació, la policia nacional espanyola continua la citació  a 7 persones més entre avui i dimecres. Així el nombre de vaguistes imputats desprès de la darrera Vaga d'Estudiants  ja són 18, amb el que presumiblement sembla "un intent de perseguir, fitxar i atemorir al major nombre de persones dels moviments socials anticapitalistes més actius i compromesos".

Des de l'assemblea convocant de la manifestació s'ha remarcat que "ni aquesta ni cap altra de les seues accions de repressió i
violència aconseguiran fer-nos deixar de lluitar contra la injustícia i la dictadura del capital i de l'estat. Si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc ens aturarem. Si la injustícia és la resposta, la nostra és la solidaritat. Si ens volen prohibir, nosaltres lluitarem. Perquè hem perdut la por".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid