Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Continuen les detencions estudiantils a València

El proper 25 de juny hi ha convocada una manifestació contra la repressió que eixirà a les 19:00 hores des del CIEs de Sapadors i es dirigirà cap a l'institut Lluís Vives.

20/06/2013 Drets i Llibertats

Ahir van continuar les detencions de joves acusats de participar en les protestes de la vaga d'estudiants del passat 9 de maig a València, quaranta dies després de produir-se. A les cinc detencions previstes, se n'ha sumat una de nova, pel que el nombre total de citats ascendeix a onze persones. Aquestes han estat imputades per càrrecs de desordres públics i danys, al igual que els detinguts els dies anteriors.

Tots ells han estat citats a les dependències de la Brigada Provincial d'Informació de la Policia Nacional a les deu del matí amb tan sols un dia d'antelació, el que sembla una mesura de pressió i un menyspreu pels seus drets. A més, han estat fins a les cinc de la vesprada en els calabossos per, segons ens han comunicat, problemes tècnics, cosa que ha provocat un total retràs en el seu alliberament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid