Repressió
Es manté la manifestació antirrepresiva a Valčncia, malgrat la prohibició

Paral·lelament continuen les citacions. Aquest matí i demà han citades 7 persones més per la Vaga d'Estudiants del passat 9 de maig.

25/06/2013 Drets i Llibertats
Cartell que convocada la manifestació contra la repressió Cartell que convocada la manifestació contra la repressió

La delegació del govern espanyol a València ha notificat als representants legals de la convocatòria de la manifestació contra la repressió prevista per avui a les 19h, la prohibició de qualsevol mobilització adduint terminis i formes legals. Tot i així, el convocants mantenen la convocatòriai fan una crida  a totes "aquelles persones disposades a fer un pas endavant contra els abusos del poder, contra les prohibicions, contra les detencions i les multes, contra la repressió diària i quotidiana al carrer, les escoles o les cases. La marxa anirà des del CIE de Sapadors i fins a l'institut Lluís Vives.

Mentre s'ha prohibit la mantifestació, la policia nacional espanyola continua la citació  a 7 persones més entre avui i dimecres. Així el nombre de vaguistes imputats desprès de la darrera Vaga d'Estudiants  ja són 18, amb el que presumiblement sembla "un intent de perseguir, fitxar i atemorir al major nombre de persones dels moviments socials anticapitalistes més actius i compromesos".

Des de l'assemblea convocant de la manifestació s'ha remarcat que "ni aquesta ni cap altra de les seues accions de repressió i
violència aconseguiran fer-nos deixar de lluitar contra la injustícia i la dictadura del capital i de l'estat. Si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc ens aturarem. Si la injustícia és la resposta, la nostra és la solidaritat. Si ens volen prohibir, nosaltres lluitarem. Perquè hem perdut la por".