Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nomenclàtor
Port de la Selva treurà el nom de la “plaça Constitució” i del “passeig Joan Carles”

El monarca espanyol que fa crides a la unitat i a no “perseguir quimeres” no mereix tenir un passeig al seu nom, segons l'Alcalde

 

04/10/2012 Política
Façana de l'Ajuntament de Port de la Selva Façana de l'Ajuntament de Port de la Selva

La plaça de la Constitució i el passeig Joan Carles I del Port de la Selva perdran aquesta denominació a partir d'avui si s'aprova en el ple el canvi de nomenclatura proposat per l'equip de govern que encapçala Josep Maria Cervera (CiU). Està previst la proposta s'aprovi amb el suport de l'oposició. Ara bé, encara no se sap els nous noms que els substituiran.

Aquest municipi de l'Atl Empordà va ser el primer municipi a declarar-se “exclòs moralment” de la Constitució el juliol del 2010, en resposta a la sentència de l'Estatut del Tribunal Constitucional. Des de llavors no es va acordar canviar el nom d'aquests dos indrets perquè es va creure que “no era el moment”. Ara, però, el govern municipal considera que la situació ha canviat arran de les últimes declaracions del rei.

Després de declarar-se municipi exclòs moralment de la Constitució, el Port de la Selva també va ser, juntament amb Vic i Arenys de Munt, entre els municipis que van fer un pas més amb la creació de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid