Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
@uniprecaria
Treballadors i estudiants ocupen el rectorat de la UB

fan una crida a la mobilització a tota la comunitat universitària, demanant el seu suport i la unió a aquesta acció que "ens fa més visibles, més forts, i que pretén fer escoltar la nostra veu".

23/05/2013 Educació

Treballadors i estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) han ocupat aquest matí l'espai del Rectorat UB per mostrar un posicionament conjunt davant el desmantellament que la universitat pública està patint.

En un comunicat lliurat per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) i que dirigit està  a la Secretaria General d'Universitats i a l'Equip de Govern de la UB manifesten la seva oposició a qualsevol mesura de reducció de personal docent i PAS i a la precarització dels llocs de treball. "No acceptem cap acomiadament ni no renovacions de contractes", remarca el text.

També puntualitzen que lluita és conjunta i els objectius són col·lectius, i  fan una crida a la mobilització a tota la comunitat universitària, demanant el seu suport i la unió a aquesta acció que "ens fa més visibles, més forts, i que pretén fer escoltar la nostra veu".

Proposen el reconeixement de les assemblees com a espais reals de debat, comunicació i presa de decisions, i exigeixen per això, l'alliberament d'hores lectives que permetin l'encontre real i efectiu entre professorat, alumnat i PAS.

A més a més, exigeixen exigeixen la derogació de les mesures que han implicat i que impliquin la pujada de taxes de matrícules i reducció d'ajudes econòmiques per subvencionar-les, que exclouen de l'educació superior a un gruix majoritari dels estudiants per raons únicament econòmiques; la transparència en els pressupostos de la universitat i la comunicació de les decisions i les condicions que afecten la continuïtat laboral de treballadors i treballadores i del estudiantat a la universitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid