Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
L’Ajuntament de Sóller censura la glosada al programa de festes

El col·lectiu Albaïna exigeix que la regidora Mar Castañer es disculpi públicament per haver vetat actes culturals al programa de festes, esperant que no es torni a repetir.

03/05/2013 Drets i Llibertats
Logo del col·lectiu Albaïna Logo del col·lectiu Albaïna

El col·lectiu Albaïna ha fet una crida a assistir a la glosada popular aquest divendres a les 20h al Bar Turismo i paral·lament ha denunciat l’exclusió del programa de festes de la glosada popular, tot i haver tramitat la instància per a que hi aparegués.

La resposta que han tingut de l'Ajuntament de Sóller, és que no el bar on tindrà lloc la glosada popular no ha col·laborat econòmicament amb l'organització de les fetes. Tampoc no s'ha inclòs al programa l’esclafit de celebració de l’inici de festes.

Així, segons el col·lectiu, la regidoria de cultura i festes, Mar Castañer,  ha censurat un acte cultural que se celebrarà enguany per tercera vegada consecutiva, a més de demostrar coaccions cap als establiments que decideixen no aportar “voluntàriament” doblers per a sufragar les festes. El col·lectiu li demana que es disculpi públicament per haver vetat actes culturals al programa de festes, esperant que no es torni a repetir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid