Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HABITATGE
La PAH de les terres de l'Ebre denuncia les falsedats de Juan Bertomeu

El diputat al Congreso de los Diputados pel PPC Juan Bertomeu afirma que s'ha reunit amb la PAH de les terres de l'Ebre i la Plataforma ho nega

30/04/2013 Drets i Llibertats

La PAH de les terres de l'Ebre ha emès un comunicat on denuncia que el diputat del PPC Juan Bertomeu menteix quan afirma que s'ha reunit amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. El comunicat explica que “El senyor Bartomeu, com tots els altres diputats catalans del PP, estava convidat a les nostres assemblees perquè escoltés de primera mà la realitat de les persones afectades.” i que “Aquestes assemblees són cada quinze dies però el senyor Bertomeu no va acudir a cap i ni tan sols va respondre a la invitació”.

La PAH afirma que “Davant d'aquesta absència la PAH Terres de l'Ebre decideix anar a al davant de casa seua, a Deltebre, per tal de fer-li sentir aquelles situacions que el no ha volgut escoltar de primera mà” i que l'escarni “va consistir en que algunes de les persones afectades explicaren la seua situació personal al davant de la casa del diputat i informar al veïns i veïnes de la negativa del diputat a canviar la llei hipotecària per evitar que es desnonen més famílies”.

El comunicat de premsa acaba informant que emplacen al diputat del PP Juan Bertomeu a fer “una reunió pública i oberta a qualsevol del mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre i en parlem davant de la ciutadania”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid