Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agitació
Fems i pintades a la farmàcia del president balear a Marratxí

La farmàcia de Bauzá ha estat objecte de protestes en altres ocasions

21/04/2013 Política

Fa dos dies, l'entrada de la farmàcia del president balear, José Ramón Bauzá, va aparèixer plena de fems, i a la tanca metàlica que la protegeix hi havia una mena de signatura feta amb pintura que deia "El poble". Bauzá va donar la notícia amb una piulada (podeu veure la fotografia).

Recordem que la farmàcia de Bauzá ha estat objecte de protestes en alguna anterior ocasió, però mai d’aquestes característiques, com per exemple quan els Padrines i Padrins Flautes de Mallorcavaren protagonitzar un acte reivindicatiu en contra de les retallades en sanitat, Acte de protesta a l’apotecaria del president Bauzà), segons informa Viu Marratxí.

També ha rebut, amb anterioritat, algunes accions semblants tant la seu del PP de Marratxí, com la de Palma de Palma l'any passat.

Durant dies, hi ha hagut un augment de combativitat al carrer amb campanyes d'agitació. Així, les instal·lacions del PP, juntament amb els bancs i empreses han estat el blanc de diferents col·lectius. Exemples d’això han estat les pintades a la seu del PP a Ciutat, al Barclays o al Forn de Campos i Mercadona.

Presumpta incompatibilitat de càrrecs

Contrainfo.cat recorda que la farmàcia de Bauzá s’ha vist immersa en una situació polèmica, ja que hi ha un procés judicial obert per una presumpta incompatibilitat de càrrecs. A més a més, sembla que hi ha certes irregularitats amb la facturació de la farmàcia del president.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid