Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP-AE rebrà els treballadors de TMB al Parlament

El proper dilluns a les 12h, a la sortida es farà una roda de premsa

11/01/2013 Laboral
La CUP-AE es farà ressò de les reivindicacions dels treballadors de TMB La CUP-AE es farà ressò de les reivindicacions dels treballadors de TMB | Autor: Arxiu

El proper dilluns a les 12h, els diputats de la  la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d'Esquerres (CUP-AE) rebran a membres de la Coordinadora Obrera Sindical d’autobusos de TMB (COS) per parlar sobre la situació a l’empresa, l’acomiadament del company Andreu de Cabo i la denuncia per vaga il·legal que ha posat la Direcció de TMB per les passades aturades.

Després de la reunió, cap a les 13h, els treballadors de TMB i els representants de la CUP al Parlament faran una roda de premsa a la porta del Parlament de Catalunya. Hi intervindran:  Andreu de Cabo, un treballador d'autobusos de TMB i un diputat de la CUP.

La COS ha convidat a qualsevol treballador i treballadora d’autobusos de TMB a acompanyar-los en aquesta entrevista. Només cal enviar abans de diumenge un email amb el seu nom, cognoms i dni a: tb@sindicatcos.cat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid