Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
Més de 600 persones a Gandia contra la tortura taurina

“Artur Torró és el responsable de la tortura i del balafiament dels diners públics, el que ha de representar el seu soterrament polític”

14/07/2012 Drets i Llibertats
L'alcalde, Artur Torró, com a màxim responsable de la tortura i mort d'animals a Gandia L'alcalde, Artur Torró, com a màxim responsable de la tortura i mort d'animals a Gandia

Més de 600 persones han participat en la manifestació d’aquest matí a Gandia, convocada per la Plataforma Carles Pinazo, i que ha recorregut el Passeig Marítim Neptú de la platja de la capital de la Safor.

Estava encapçalada per la pancarta dels xiquets i xiquetes, el futur sense tortura animal, i anava seguida de la pancarta unitària dels partits polítics que han donat el seu suport a la manifestació (Bloc-Compromís, ERPV, EUPV, Iniciativa-Compromís, Joves Socialistes, MDT, PACMA, PSAN, PSPV-PSOE, SI i Els Verds del País Valencià). Les pancartes d’SPAMA la Safor, de la Plataforma Carles Pinazo i de la resta d’organitzacions animalistes han ocupat el Passeig.

En finalitzar la manifestació, s’han fet els parlaments i llegit els comunicats, entre ells el Manifest de Gandia (24 de juliol de 2012), que han incidit en el fet que Gandia ha estat capdavantera en cultura i festa durant aquests últims 24 anys, demostrant que la tortura no és necessària en cap cas i que no és un element cultural.

Tampoc és una eina de foment del turisme i de la riquesa: aquesta “fira” serà en qualsevol cas deficitària, amb més de 700.000€ de cost que no es poden cobrir amb les 3.000 entrades per correguda. Com sempre, la tortura taurina s’aferra a les subvencions i els subsidis públics que, en temps de crisi, s’estan restant de partides realment necessàries com l’assistència sanitària, l’educació o el suport a persones sense recursos.

Els parlaments han assenyalat l’alcalde, Artur Torró, com a màxim responsable de la tortura i mort d’animals a Gandia i del balafiament dels diners públics, el que ha de representar el seu soterrament polític.

Finalment, s’ha recordat que la lluita continua a altres indrets del País Valencià, demostrant la societat que som realment i la que volem ser. La següent cita és a Alzira, on es convoca a una manifestació contra la tortura taurina de la setmana de bous pel dia 20 de juliol, a les 19:00. Les accions a Sueca i la històrica manifestació d’Algemesí recolliran el testimoni.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid