Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions antitaurines a Gandia contra el maltractament animal

Concentració: dia 18 d’agost a les 20h davant l’ajuntament i manifestació: dia 24 d’agost des de la Plaça del Mediterrani a les 20h.  

L'ajuntament de Gandia, amb alcalde del PP, ha decidit 25 anys després, introduir "la tortura als animals com a forma de diversió pública", segons informa Iniciativa Animalista . És per aquest motiu que l'entitat de suma a totes les mostres de repulsa que s’estan produint i convocant per als pròxims dies a Gandia.

14/08/2011 01:09 Drets i Llibertats
"Estar contra la tortura que representen les corregudes de bous suposa, assumir la màxima que diu que no pot haver estètica sense ètica. No és concebible per a cap persona amb un mínim de sensibilitat, entendre com a diversió o com una forma d'art, una elaborada tècnica de perversió sàdica, de fer patir fins  la mort a altres éssers vius" remarca Iniciativa animalista
 
I és que les corregudes de bous, així com la resta d'espectacles que utilitzen animals per a diversió d'algunes persones, concentren des d'un punt de vista psicològic i sociològic, una sèrie de valors que cal que qüestionar totes les persones que aspiren a un mon de llibertat, equitat i respecte vers tots els éssers vius, segons l'entitat animalista.
 
L'ajuntament a través de l'empresa de turisme Protur, ha arribat a un acord amb una empresa per a l'organització d'una correguda de bous el dimecres dia 24 d'agost en la platja, concretament en una plaça desmuntable que s'ubicarà en l'espai pròxim a la platja Varadero. És en aquest indret on s'ha convocat la manifestació el dia de la correguda.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid