Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Les Borges Blanques, 70è municipi lliure de circs amb animals als Països Catalans

Iniciativa Animalista ha celebrat el lleuger però constant augment de la conscienciació vers el sofriment que pateixen en l'actualitat els animals

02/06/2012 Política

Després de l'abolició dels circs amb animals a Mollerussa, ha estat el torn a Les Borges Blanques, que ha aprovat una moció amb els vots a favor de la CUP, ERC i PSOE, i amb les abstencions de l'equip de govern de CiU.

Els convergents van al·legar que el govern principatí ja compta amb una llei que regula aquest tipus d'espectacles, tot i que són els ajuntaments qui en tenen la potestat reguladora.

La moció presentada i defensada pel regidor de la CUP, Gerard Cabezuelo, va poder prosperar gràcies als vots a favor dels representants de l'oposició. Les Borges Blanques es converteix d'aquesta manera en el 70è municipi lliure de circs amb animals als Països Catalans.

La Plataforma Iniciativa Animalista, col·lectiu en defensa dels drets de tots els animals dels Països Catalans, ha celebrat el lleuger però constant augment de la conscienciació vers el sofriment que pateixen en l'actualitat els animals.

Això es materialitza en l'increment d'accions i campanyes, i, concretament, a les Terres de Ponent s'ha impulsat la campanya “Ciutats lliures de circs amb animals” a través de Libera!, que ja ha aconseguit que només quedin dues capitals de comarca en prohibir la instal·lació d'aquest tipus d'espectacles al seus termes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid